Fight Club

Fighting Game Community Bergen arrangerer konkurranser i Tekken Tag Tournament 2 og andre lignende arcade fightere. Blant spillene som spilles er Tekken, Street Fighter, InJustice, Ultimate Marvel vs Capcom 3, Street Fighter x Tekken, med mer.
Hva
  • Anbefalt arrangement
  • Playstation 3
  • Spill
  • Hovedbiblioteket
  • Xbox 360
  • Digital arena
Når 26.09.2013
fra 18:00 til 22:00
Hvor Hovedbiblioteket, Spillrommet
Navn, kontaktperson
Telefonnummer, kontaktperson 91354381
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Den eldste typen spill. Utfordrer mot utfordrer i en kamp til døden. Kun den dyktigste utfordreren kan vinne. Den moderne tolkningen av gladiatorkamper er heldigvis ikke like dyster som sin historiske bakgrunn, men mange av de samme regler gjelder: Kun én mot én, og bare én kan bli kåret vinner.

Vi har alle spilt denne typen spill, enten hjemme, hos venner eller på arkaden bak kinoen i gamle dager. (Akk, de gode gamle dager.) Og alle har erfart variasjoner av de samme resultatene, der den tapene parten ender opp med å banne, kalle den andre for en jukser, eller påpeke at den andre er skikkelig kjip fordi man taper hele tiden. Og etter en stund blir spillet lagt på hyllen.

Men det er ingen andre spill som får frem intensiteten mellom to spillere som når man spiller ett slåssespill. Man sitter side om side foran den samme skjermen, prøver å trykke på de rette knappene til de rette tidspunktene, på en mer rett måte enn motstanderen sin. Disse spillene er også ytterst sosiale spill, siden de krever at motstanderen din er der rett ved siden av deg.

Heldigvis er det noen i Bergen som nå har hentet frem disse nedstøvete spillene fra hyllen. Slåssespillgruppen FGC Bergen ser på slåssespill på en mer akademisk måte enn hva du kanskje er vant med. For medlemmene i FGC Bergen er slåssespill mye mer enn meningsløs hamring på knappene, det er en filosofisk debatt mellom to likestilte motstandere, der hvert angrep blir sett på som et argument i en diskusjon. På samme måte som man vil tape en diskusjon om man ikke vet hvordan man argumenterer for en sak eller mot din debattant, så vil medlemmene i FGC Bergen si: “Om du ikke vet hvilke angrep du kan bruke mot motstanderen, så kan du ikke vite hvordan du kan vinne en kamp. Og om du ikke vet hvilke angrep motstanderen din kan bruke mot deg, så vet du ikke hvordan du kan forsvare deg mot dem.”

Så kom på FGC Bergen sine arrangementer, utfordre oss til dyst, kom for å lære, kom for å spille sosialt! Vi er en gruppe studenter, ungdommer og voksne som ønsker å lage et hyggelig miljø rundt sosial spilling. Vi har jevnlige turneringer i Tekken Tag Tournament 2, samt at flere av medlemmene spiller andre slåssespill som InJustice, Street Fighter, Ultimate Marvel vs Capcom 3, med mer.

Mer informasjon om denne hendelsen…

joneo
Publisert 09.07.2013, sist endret 26.09.2013 - 09:52
Side-alternativer